Політика конфіденційності та правила користування
ВСТУП; ОГЛЯД

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації)
ПРОДАВЕЦЬ створив дану політику конфіденційності, щоб проінформувати Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо інформацію.
Дана політика конфіденційності застосовується до інформації, зібраної через даний сайт.

ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Збір персональної інформації.

«Персональна Інформація» це інформація, що дозволяє визначити Вас, така як ім'я, поштова адреса (включаючи адресу розрахунку та адресу доставки), номер телефону, електронна адреса, номер кредитної картки та ім'я користувача. Ми отримуємо Персональну Інформацію від Вас, коли Ви вирішуєте взяти участь у наших пропозиціях і програмах, або прямо надаєте нам інформацію під час реєстрації, купівлі продукції, участі в інтерактивних заходах, або контактуєте з нами будь-яким іншим способом через сайт.

Використання Персональної інформації.
Ми можемо використовувати Персональну Інформацію:
• з метою, для якої Ви свідомо її надали, в тому числі, але не обмежуючись, — для надання нам змоги відповідати на Ваші питання та виконувати запити;

• щоб надсилати Вам інформацію про Ваші відносини та взаємодію з нами;

• щоб розповісти Вам про продукцію, послуги, програми та пропозиції, які на нашу думку можуть бути Вам цікаві, засобами електронної пошти, смс,телефоном чи поштою;
• щоб персоналізувати Ваш досвід роботи з нами, включаючи презентацію продуктів або наданих Вам пропозицій;
• щоб дозволити Вам використовувати наш сайт та спілкуватися з іншими користувачами;

• для наших внутрішніх ділових цілей, таких як аналіз даних, аудит, розробка нової продукції, покращення нашого сайту, покращення наших послуг, визначення тенденцій використання та визначення ефективності наших промо акцій;
• щоб дозволити Вам брати участь в розіграшах, акціях і подібних програмах, а також адмініструвати дані заходи (деякі з таких заходів мають додаткові правила, які можуть вміщати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо та розкриваємо Вашу Персональну Інформацію, тому ми радимо Вам уважно переглянути дану інформацію);
• щоб виконати Ваше замовлення, або забезпечити Вас послугами будь-яким іншим чином, наприклад щоб обробити Ваші платежі, доставити Ваше замовлення, забезпечити комунікацію стосовно Ваших покупок, а також надати Вам відповідні послуги;



Поширення Персональної інформації.
Ми можемо розкрити Вашу персональну інформацію:

• третім особам — постачальникам послуг, які надають послуги Продавецю, таких як, аналіз даних, обробка платежів, виконання замовлень, забезпечення інфраструктури, інформаційно-технічних послуг, обслуговування клієнтів, послуги електронної пошти доставку, обробку кредитних карт, аудиту, навчання та інші подібні послуги. (Ці треті особи будуть забезпечені, або мають доступ до Вашої персональної інформації з метою надання цих послуг нам або від нашого імені);
• третім особам в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, відчуження, привласнення, передачі або іншого розпорядження всього або будь-якої частини нашого бізнесу або активів (в тому числі у зв'язку з банкрутством або аналогічними процесами), а також як ми вважаємо за необхідне або доцільне: (а) відповідно до чинного законодавства, включаючи закони за межами Вашої країни проживання; (б) в судовому процесі — за необхідності; (с) для відповідей на запити від громадських та державних органів, у тому числі громадських та державних органів за межами Вашої країни проживання; (г) для забезпечення виконання умов співробітництва; (е) щоб захистити наші операції або інтереси афілійованих осіб; (є) для захисту прав, конфіденційності, безпеки або майна, що належать Продавець, Вам або будь-якій афілійованій особі (г) для забезпечення правового захисту або обмеження збитків, які ми можемо понести.

НЕПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Збір не персональної інформації.

«Неперсональна інформація» є будь-яка інформація, яка не дозволяє Вас ідентифікувати, наприклад:
• інформація про браузер
• інформація, зібрана через cookies, піксельні теги та інші технології

• демографічні дані та інша інформація, надана Вами

• змішана інформація

Ми та треті особи, які надають нам послуги, можемо збирати неперсональну інформацію різними шляхами. Наприклад, ми:
• збираємо інформацію, таку як тип Вашого комп'ютера (Windows або Macintosh), роздільна здатність екрану, версія операційної системи та тип і версія інтернет-браузера;
• збираємо демографічну інформацію, таку як Ваше місце розташування, освіта, професія, вік, стать, а також іншу інформацію, таку як Ваше хобі та особливі інтереси, коли Ви добровільно надаєте нам цю інформацію. Якщо така інформація не поєднана з персональною інформацією, вона не дає змоги ідентифікувати Вас або кого-небудь ще.

Знеособлення інформації.
Ми можемо знеособлювати персональну інформацію таким чином, що знеособлена інформація не ідентифікує Вас або кого-небудь ще, наприклад, використовувати персональну інформацію, щоб обчислити відсоток наших клієнтів, що проживають в певній області. У деяких випадках ми можемо об'єднати неперсональну інформацію з персональною інформацією (наприклад, поєднати Ваше ім'я з Вашим географічним положенням). Якщо ми об'єднуємо неперсональну інформацію з персональною інформацією, об'єднана інформація буде розглядатися нами в якості персональної інформації до тих пір, поки здійснюється таке поєднання.

Використання та обмін неперсональною інформацією.
Так як неперсональна інформація не ідентифікує Вас, ми можемо збирати, використовувати та розкривати її для будь-яких цілей.

COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ

Cookies: ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати «cookies» в сайті. Cookies дозволяють сайту передавати дані в комп'ютер для ведення записів і інших цілей. Ми використовуємо «cookies» та інші технології, щоб, серед іншого, краще обслуговувати Вас з урахуванням отриманої інформації і полегшити Вам постійний доступ і використання сайту.
Ми також дозволяємо постачальникам використовувати «cookies» на нашому сайту.

Аналітика сайту: Продавець може співпрацювати з третіми особами — постачальниками послуг, які використовують технології, описані в даному розділі, для проведення веб-аналітики, щоб допомогти нам відстежити і зрозуміти, як відвідувачі використовують наш сайт

Віджети, додатки і подібні технології: Якщо Ви вирішите використовувати технологію, що підтримується нами (наприклад, віджет), Персональна або інша інформація, яка стала доступною завдяки такій технології, може стати загальнодоступною, наприклад, через соціальні мережі та інші веб-сайти і платформи, на яких Ви використаєте таку технологію. Крім того, деякі технології можуть мати можливість розповсюджуватися «вірусно» в інших місцях (наприклад, хтось із Ваших друзів або клієнтів створив віджет, який містить Вашу інформацію, для свого блога). Продавець не несе відповідальності за збирання, використання та розкриття Персональної інформації та / або іншої інформації, яка є
загальнодоступною.

IP-АДРЕСИ
Як ми збираємо IP-адреси

Ваша IP-адреса — це номер, який автоматично присвоюється комп'ютеру, який Ви використовуєте, Вашим Інтернет-провайдером. IP-адреса може бути ідентифікована та зареєструється автоматично в наших файлах журналу сервера кожного разу, коли користувач відвідує сайт, разом із часом відвідування та сторінкою, яка була відвідана. Збір IP-адрес є стандартною практикою в Інтернеті, і це робиться автоматично багатьма Додатками.

Як ми використовуємо і розкриваємо IP-адреси

Ми можемо використовувати IP-адреси для таких цілей, як розрахунок рівня використання сайту, що допомагає нам діагностувати проблеми сервера, виявляти факти шахрайства, а також для адміністрування сайту. Ми також можемо використовувати і розкривати IP-адреси для всіх цілей, для яких ми використовуємо і розкривємо Персональну інформацію. Зверніть увагу, що ми визначаємо до IP-адреси, файли журналу сервера і відповідну інформацію як Неперсональну, за винятком випадків, коли ми зобов'язані визначати їх по-іншому відповідно до чинного законодавства.

РЕКЛАМОДАВЦІ – ТРЕТІ ОСОБИ

Ми можемо використовувати послуги третіх осіб – рекламних компаній для показу реклами в момент, коли Ви відвідуєте наш сайт. Ці компанії можуть використовувати інформацію про Ваші відвідування сайту з метою надання найбільш релевантних оголошень про товари та послуги, які можуть представляти інтерес для Вас. В ході розміщення реклами на цьому сайті, ці компанії можуть розміщувати або розпізнавати унікальний «cookies» на сайті.

БЕЗПЕКА

Ми докладаємо розумних організаційних, технічних та адміністративних заходів для захисту Персональної інформації, що знаходиться під нашим контролем. Нажаль, жодна передача даних через Інтернет або систему зберігання даних не може бути гарантовано на 100% безпечною. Якщо у вас є підстави вважати, що Ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо Ви відчуваєте, що безпека будь-якого каналу зв'язку недостатня), будь ласка, негайно повідомте нам про проблему, зв'язавшись з нами відповідно до розділу Зв'яжіться з нами нижче.

ВИБІР

Щоб відмовитися від отримання маркетингових та / або рекламних пропозицій від Продавця, Ви можете надіслати нам запит за адресою, вказаною в розділі Зв'яжіться з нами нижче. Ми постараємося задовольнити всі прохання, якщо це тільки практично можливо.

ДОСТУП


Якщо Ви хочете переглянути, виправити або видалити Персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, Ви можете зв'язатися з нами, як це зазначено у розділі Зв'яжіться з нами нижче. У запиті, будь ласка, вкажіть ясно, яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми будемо намагатись відповісти якнайшвидше.

ЗБЕРЕЖЕННЯ

Ми будемо зберігати Вашу Персональну інформацію протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених у цій Політиці Конфіденційності, якщо більш тривалий строк зберігання не встановлений законом.

КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ДІТЬМИ

Сайт не призначений для осіб віком до вісімнадцяти (18) років, і ми просимо цих людей не надавати свою Персональну інформацію через сайт.


ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА

Ваша персональна інформація може зберігатися та оброблятися в будь-якій країні, де Продавець здійснює операції. Взаємодіючи з нами та надаючи нам будь-яку Персональну інформацію, Ви надаєте згоду на передачу інформації в країни за межами Вашої країни проживання, у тому числі у Сполучені Штати, де можуть бути передбачені інші правила захисту даних, ніж у Вашій країні.

ОНОВЛЕННЯ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Час від часу ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності. Будь ласка, погляньте на «Дату останнього оновлення» у верхній частині цієї сторінки, щоб дізнатися, коли ця Політика конфіденційності останній раз переглядалася. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності вступлять в силу після їх опублікування на Додатокі. Ваша взаємодія з нами з появою цих змін означає, що Ви приймаєте переглянуті умови Політики конфіденційності.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Якщо у Вас виникли питання з приводу даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами за поштовою адресою: м. Біла Церква, вул. Привокзальна 9, кв. 1. Так як комунікації по електронній пошті не завжди є безпечними, будь ласка, не зазначайте чутливу інформацію в листах, направлених на за допомогою електронної пошти.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Проставляючи відмітку «Я підтверджую» мені (особі, що надає Згоду) відомо та я таким чином надаю свою згоду на те, що Продавець буде збирати, зберігати та обробляти мої персональні дані з метою управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків. Дані про мене, зокрема, включатимуть: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені мною та/або отримані Компанією та / або АРІ від третіх осіб (далі за текстом – Дані).

Мені відомо, що я можу в будь-який час ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку Даних Компанією та / або API, направивши письмове повідомлення на адресу: м. Біла Церква, вул. Привокзальна 9, кв. 1.
Мені відомо, що мотивовані вимоги щодо зміни або знищення Даних необхідно направляти письмово на адресу: м. Біла Церква, вул. Привокзальна 9, кв. 1. Я надаю свою безумовну згоду на те, що Компанія та API мають право передавати мої Дані іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними (транскордонну передачу), зокрема, до будь-яких своїх афілійованих осіб. Я погоджуюсь, що Компанія та АРІ та будь-яка їх афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані Дані третім особам, які допомагають Компанії та (або) API та її афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов'язання зберігати конфіденційність Даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи та афілійовані особи можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США та Канаду.
Я підтверджую, розумію та погоджуюся з наступним:
1) Я належним чином повідомлений (-на) про включення моїх Даних до бази персональних даних Компанії, про мету отримання та обробки своїх персональних даних та їх передачу третім особам. Надана мною згода не вимагає окремого повідомлення;
2) Я ознайомився (-лась) з Повідомленням про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб'єкта персональних даних;
3) Я згоден (-на) на зміну Даних про мене та/або їх знищення після закінчення строку, зазначеного нижче, без додаткового повідомлення про такі зміну/знищення;
4) Обробка (в т.ч. використання) Даних про мене може здійснюватися в країнах, де законодавство про захист даних може відрізнятися від законодавства України;
5) Я ознайомився (-лась) з Політикою конфіденційності Компанії, що розміщена в Додатку, з метою отримання додаткової інформації про процедури Компанії щодо забезпечення конфіденційності та захисту Даних.

Дана згода на обробку персональних даних діє протягом 3 (трьох) років з дати її надання. Після закінчення вказаного строку дії згоди вона вважається автоматично продовженою на кожні наступні три роки у разі відсутності повідомлення про її відкликання. Оскільки наразі невідомо, коли у АРІ виникне необхідність в обробці Даних як це передбачено умовами наданої згоди на обробку персональних даних та відповідно до ст. 212 Цивільного кодексу України вказана згода надається АРІ з відкладальною обставиною. Цим самим я розумію та погоджуюсь, що АРІ буде обробляти мої Дані як це передбачено умовами цієї згоди на обробку персональних даних лише з моменту відправлення мені повідомлення, передбаченого ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних» або іншого повідомлення, що буде вимагатись законодавством України на дату відправлення АРІ такого повідомлення або повідомлення АРІ в довільній формі, якщо на момент відправлення повідомлення законодавство України не буде передбачати певних вимог до такого повідомлення.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВОЛОДІЛЬЦЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, СКЛАД, ЗМІСТ ТА МЕТУ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ОСІБ, ЯКИМ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ПРО ПРАВА СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ФОП «Білик Богдан Анатолійович», який надає послуги громадського харчування під назвою «Papa Don» (ІПН: 3070503318, місцезнаходження: м. Біла Церква, вул. Привокзальна 9, кв. 1), надалі за текстом іменоване «Продавець», на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі також – «закон»), у зв'язку зі збором персональних даних, повідомляє Вас, як суб'єкта персональних даних, про наступне:
1. Надані Вами персональні дані було зібрано до бази персональних даних, володільцем якої є Продавець.
2. Зібрані про Вас персональні дані, зокрема, включають: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені Вами та/або отримані Продавецьм від третіх осіб.
3. Зібрані про Вас персональні дані будуть оброблятися Продавцем на підставі наданої Вами згоди на обробку персональних даних, з метою, що визначена такою згодою, а саме: управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків.
4. Продавець та будь-яка його афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані про Вас персональні дані третім особам, які допомагають Продавцю та його афілійованим особам які матимуть договірні зобов'язання зберігати конфіденційність таких даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи-отримувачі даних можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США, Канаду та будь-які інші країни.


Суб'єкт персональних даних, у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних», має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.